keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

New Caney TX (Houstonin läheisyydessä) - Amarillo TX

Tänään aamulla olisi molempia nukuttanut. Edessä oli kuitenkin pitkä ajopätkä, ja tien päälle päästiin yhdeksän maissa. Yön aikana alkoi satamaan ja sitä jatkuikin ensimmäiset 1,5h aamulla, kunnes viimein päästiin saderintaman pohjoispuolelle. Aamupäivän aikana lähestyttiin Dallasia, ja oman ajovuoron lähestyessä hieman alkoi jännittää, veisikö navigaattori meidät miten lähelle Dallasia, koska olen nähnyt dokumentin Dallasin liikennejärjestelyistä. Kaikeksi onneksi Dallasin ydin kierrettiin, mutta kyllä Dallasin alueen lähikaupungeissakin oli suuria liikennejärjestelyjä. Sikäli nuo kaupunkien ohitusteiden yli viisikaistaisten teiden ajelut ei ole mitään ihmeellisiä, mutta kun samaan aikaan pitää seurata navigaattoria ja liikennettä on aina niillä paljon, tulee usein hiki.




Päivän aikana Etelä-Texasin vehreän kumpuilevat maastot alkoivat muuttua kellertäviksi ja kuivemmiksi, lisäksi yhtäkkiä kellertävät niityt näyttivät jatkuvan silmän kantamattomiin. Pitkä ajopäivä (n.840km), mutta molempien mielestä todella hieno sellainen, maisemat oli todella kivat. Huomenissa lyhyt n.450 km ajo Albuquerquehen (NM). Sen jälkeen suunnilleen sama ajo Flagstaffiin ja Grand Canyonille.



Ylinopeutta täällä ei kyllä kärsi ajaa. Nyt on peräkkäisinä päivinä edestä poliisi pysäyttänyt auton, selvästi ylinopeuden vuoksi, ja tänään kyllä se pysäytetty oisin voinut olla minäkin, koska seurasin kyseistä autoa tietämättä että rajoitus oli muuttunut. Oltiin juuri tultu edellämainittuun Dallasin alueen ohituskompleksiin ja seurasin samaan aikaan navigaattoria ja luonnollisesti näissä tilanteissa koko ajan teitä liittyy toisiin ja erkanee, joten oli vain rajoitus mennyt ohi. A tosin sanoi että olin ollut rajoituksen muuttuessa jonossa joka ajoi rajoituksen mukaan, mutta noin 0,5km ennen poliisin pysäytystä kaasutin kyseisen jonon ohi. Onneksi ei käynyt huonosti. A on onneksi erittäin varma kuski joten ei jää ajot kummankaan harteille, siinä tulis väsy.


Eipä tässä ihmeempiä. Hotellivaraukset on olleet lähes poikkeuksetta todella onnistuneita. Paljon joutuu reviewejä lukeen hotels.comista tai booking.comista, mutta yleensä ne paljastaa onko hotelli rahan arvoinen. Toki sinne joukkoon eksyy aina joku joka odottaa 2,5 tähden hotellilta 4 tähden tasoa, ja kiroaa luukun maanrakoon arviossaan.

/ / J

p.s. Äiti lähetä lisää rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti